Лонг линија ЕЛЕКТРОНСКИ
Друштвото со ограничена одговорност

за нас

за нас

Lle има напредна и автоматско производство на опрема и прецизни инструменти за испитување. Постојат повеќе од 80 автоматско навивање машини, 10 автоматски тестирање и сортирање опрема, автоматски машини за лимит, автоматски машини за пакување, итн Нашите капацитет за производство е околу 70 милиони парчиња нано-кристален и аморфни јадра годишно, вклучувајќи околу 20 милиони парчиња DC имунитет јадра и 40 милиони епоксиден премаз јадра. Нашата посветеност на квалитет вклучува ISO 9001 сертификат. вкупниот процес на контрола на квалитетот, вклучувајќи IQC, IPQC и OQC гарантира високо конзистентност, прецизност и сигурност на јадра. Нашите производи се, исто така, SGS и RoHS согласност.

车间 照片 2

Ние се вклучат нашите клиенти во процесот на развој на нивните производи од самиот почеток

  • ※ Ние се задоволат потребите на нашите клиенти со state-of-the-art прилагодени решенија
  • ※ Нашите иновативни решенија резултира со конкурентни предности за нашите клиенти
  • ※ Ние се постигне успешна долгорочно партнерство со нашите клиенти преку меѓусебна доверба и стабилност


WhatsApp Онлајн Chat!