Лонг линија ЕЛЕКТРОНСКИ
Друштвото со ограничена одговорност

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Дали вашите производи на животната средина?

Да, нашиот јадра производи се еколошки и имаат сертификати SGS, оригиналниот материјал ние користење како епоксиден слој материјал и случаи има RoHS и UL сертификација премногу.

За специјални големина јадра, ако може да се обезбеди.

Да, ако вашиот големина е посебен, ние може да направи за вас too.we да се разгледа се отвори случај mold.we имаат случај производство, тие може да се отвори во рок од 2 мувла week.So тоа не е проблем.

За нов проект, а претставата е многу висока, може да ви обезбеди?

За нов проект, ние ќе поддршка customer.we може да се направи тестирање и производство на примероци за approval.we сме среќни да се добијат нови проекти и нови request.It е корисно за нас.

Ако квалитетот на производот не е нашето барање, како да направам?

Прво, ќе се избегне ова thing.we ќе направи примероци пред серијата production.After нашите клиенти approval.we ќе започне production.So квалитетот ќе се сретне customer.As резултат на нашите Несогласување на ефикасноста на производот, ние ќе ги сноси сите загуби на корисникот.

Како за пакет?

За пакет, ќе бидете сигурни дека тоа е безбедно по воздушен или поморски shipping.Our трговија продажбата е повеќе од 5 години искуство во export.So не грижете се за package.On обично, ние ќе ги искористиме палети за заштита од стока.

Сакаат да работат со САД?WhatsApp Онлајн Chat!