Panjang garis éléktronik
parusahaan dugi

produk

DC kekebalan tunggal cores (LLE-SDC)

Panjelasan Produk:


  • Suplai Kamampuhan: 500000Piece / per Bulan
  • Trade Terms: EXW ,FOB,CFR,CIF
  • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, L / C
  • Port: Beijing/Tianjin/Shanghai
  • Packing: Carton packaging with wood pallet
  • jéntré produk

    Tags produk

    DC kekebalan Ayeuna tunggal cores ( LLE-SDC )

    TIM 图片 20190325142013

    Fitur:

    • Dijieun ku bahan magnetik tunggal kalawan perméabilitas konstanta (μ = 1400-2000)

    fitur magnét:

    • Aneh DC kekebalan ayeuna, rentang ayeuna lumaku (1.5A-200A)
    • linearity tinggi, kelas akurasi tinggi, lumaku trafo rentang akurasi 0.5-0.1 Kelas
    • stabilitas hawa alus
    • Ukuran inti hemat ku Jilid jeung beurat

    APPLications:

    • DC trafo kekebalan ayeuna di méteran énergi éléktronik / watt-jam méteran
    • Pangukuran trafo di sistem kakuatan éléktronik 

    parameter dasar

    barang kamanunggalan Specs
    B800 [T] ≥1.4
    Br [T] ≤0.05
    HC [A / m] ≤12
    μ 2000  

     图片 9

    Baku cores dimensi, lumaku CT akurasi, Maximal DC ayeuna rentang kekebalan:

    Bagian No.

    dimensi core

    Dimensi réngsé

    CT akurasi

    minuhan DC

    1

    Φ14 × 20 × 10

    Φ12.1 × 22,5 × 12.2

    0.5-0.1 kelas

    60A

    2

    Φ16 × 21 × 10

    Φ14.0 × 24,7 × 12,5

    0.5-0.1 kelas

    80A

    3

    Φ17 × 22 × 10

    Φ15.3 × 24,4 × 12,3

    0.5-0.1 kelas

    80A

    4

    Φ17 × 24 × 8

    Φ15.3 × 26,3 × 9,9

    0.5-0.1 kelas

    60A

    5

    Φ18.5 × 24,5 × 6,5

    Φ16.5 × 26,5 × 8,5

    0.5-0.1 kelas

    100A

    6

    Φ21 × 29,5 × 5

    Φ19 × 31,5 × 7

    0.5-0.1 kelas

    105A

    7

    Φ25 × 32 × 6,5

    Φ22 × 34 × 8,5

    0.5-0.1 kelas

    150A

    8

    Φ30 × 40 × 8

    Φ27 × 42 × 10,5

    0.5-0.1 kelas

    200A

    Teu és :
    Pikeun rujukan anjeun, parameter baku di luhur bisa rupa-rupa luyu jeung robah warna ka warna Anjeun dirancang husus tur diameter coil of trafo di. Urang bisa ngarancang jeung rancang dina cores merenah luyu jeung sarat pasti anjeun.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!