Panjang garis éléktronik
parusahaan dugi

produk

Nanocrystalline Cores pikeun Power trafo (LLE-PC)

Panjelasan Produk:


  • Suplai Kamampuhan: 500000Piece / per Bulan
  • Port: Beijing / Tianjin
  • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Naocrystalline Cores pikeun Power trafo (LLE-PC)

    TIM 图片 201903251354491. Fitur:

    • perméabilitas tinggi 
    • jenuh induksi tinggi, leungitna core Low
    • Dénsitas jeung lamination koefisien of nano-kristalin leuwih handap ti eta tina                                                        
    • Permalloy, dina kaayaan ukuran sarua jeung kinerja sarupa ti
    • dua. Éta 1/4 torek dina beurat, sarta 1/3 handap dina biaya manufaktur.
    • stabilitas hawa alus: dianggo pikeun lila di suhu -55 ~ 130 ℃
    • Kisaran linier alloy nano-kristalin téh lega ti eta tina Permalloy.

    2.   Sipat:

    Ngabandingkeun bahan béda:

    harta cores Nanocrystalline cores permalloy cores Si-baja
    Saturate induksi (BS) 1.25T 0.75T 2.03T
    perméabilitas awal ((μ0) 8 ~ 12 × 104 5 ~ 8 × 104 103
    perméabilitas maksimum (μm) 60 × 104 60 × 104 4 × 104
    hawa Curie (℃) 570 400 740
    Kapadetan (g / cm3) 7,25 8,75 7,65
    faktor Stacking   0.7 0.9 0,95
    Ketebalan (mm)   0,03 0,15 0,3 

    3 .Specifications and electric parameters: 

    No

    core Ukuran

    IDxODxHT

    ukuran hal

    IDxODxHT

         

    1

    90 × 125 × 25

    85x130x30

    2

    100x150x25

    95x155x30

       3

    110x150x15

    105x155x20

       4

    305 × 490 × 15

    299 × 496 × 23

    5

    315 × 395 × 35

    309 × 401 × 43

    6

    198 × 248 × 30

    192 × 254 × 37

    7

    198 × 248 × 20

    192 × 254 × 27

    8

    155 × 200 × 30

    150 × 205 × 36

    9

    140 × 180 × 30

    135 × 185 × 36

    10

    130 × 190 × 30

    125 × 195 × 36

    11

    305 × 490 × 15

    299 × 496 × 23

    12

    315 × 395 × 35

    309 × 401 × 43

    13

    198 × 248 × 30

    192 × 254 × 37

    14

    198 × 248 × 20

    192 × 254 × 27

    15

    155 × 200 × 30

    150 × 205 × 36

    16

    140 × 180 × 30

    135 × 185 × 36

    17

    130 × 190 × 30

    125 × 195 × 36

    18

    75 * 95/105 * 125 × 25

    70 * 90/110 * 130 × 30

    19

    80 * 95/120 * 135 × 25

    75 * 90/125 * 140 × 30

    20

    90 * 90/160 * 160 × 30

    85 * 85/165 * 165 × 36

    nyarios:

    •         1) Pikeun spesifikasi dina bentuk, cores bisa dijieun pikeun nohonan kedah pamaké urang.
    •          2) Ukuran OD maximal bisa nyieun anu 1200mm.
    •          3) bahan hal: bisi plastik, stainless steel, aluminium 

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!