Panjang garis éléktronik
parusahaan dugi

produk

Permalloy Core (LLE-NiFe)

Panjelasan Produk:


  • Suplai Kamampuhan: 500000Piece / per Bulan
  • Port: Beijing / Tianjin
  • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Permalloy Core (LLE-NiFe)

    1. L arge Permalloy Core

     图片 10

    runtuyan ieu cores dijieun tina Permalloy 1J85 na 1J79. Utamana dipaké pikeun pangiriman énérgi sarta konversi energi, ukur tanaga, jeung widang séjénna, kawas trafo ayeuna, trafo tegangan, sistem kontrol otomatis, Réaktor jenuh, amplifier magnét, trafo input, trafo pulsa, jsb

    2. Miniature Permalloy Core

     图片 11

    runtuyan ieu cores dijieun tina Permalloy 1J85. Loba dipaké di méteran éléktronik tanaga, distributor kakuatan, kakuatan calibrator, precision ayeuna trafo miniatur, faktor daya transmiter, rupa ngeunaan kaamanan leakage, panguat magnét, sensor ayeuna, jsb

    3. Sipat Magnetic of Permalloy

    图片 12

    4. Permalloy Pasipatan

    Brand No.

    kelas

    Jalur ketebalan (mm)

    magnét permeabil-calung di Médan Magnétik 0.001 (Uo)

    Max

    Permeabil-calung (μm)

     

     

    Coercivity

    (HC)

    Jenuh magnét susceptibi-lity (BS)

    Applicatio-n conto

     

    Gs / Oe

    Gs / Oe

    oe

    gs

    Teu kirang ti

    Teu kirang ti Teu leuwih ti

    1J50

      0.1 3200 32000 0,18

    15000

    Electroma-gnetic inti jeung tameng bahan
    0.2 3600 40000 0,14
    0,35 4500 50000 0,12

    1J79

    YB / T52 51-93 0.1 22000 200000 0,02

    7500

    Electroma-gnetic inti jeung tameng bahan
    0.2 24000 220000 0,015
    pabrik Standar 0.1 22000 140000  
    0.2 24000 145000  

    1J85

    1J85 YB / T52 51-93 0.1 70000 180000 0,015

    6500

    Electroma-gnetic inti jeung tameng bahan
    0.2 80000 220000 0.01
    0,3 80000 250000 0,009
    0.1 80000 150000  
    pabrik Standar 0.2 80000 150000  
    0,3 70000 140000  

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!