Panjang garis éléktronik
parusahaan dugi

produk

warta industri

  • Magnetic material classification and its industrial chain status

    Magnetic materials can be divided into metallic magnetic materials and non-metallic magnetic materials according to their materials. The former, due to its high price and narrow application range, is mainly concentrated in military industry and high-end electronic products. For example, neodymium...
    Maca deui
  • Aplikasi tina nanocrystalline core

            Nanocrystalline, ogé katelah nano-amorf, mangrupakeun tipe anyar tina bahan magnét. cores Nanocrystalline anu favored ku jalma pikeun perméabilitas magnét tinggi maranéhanana, rasio squareness tinggi, leungitna core low jeung stabilitas suhu luhur. The Nanocrystalline core boga ma jenuh tinggi ...
    Maca deui
  • Bubuka bahan amorf

    alloy amorf téh logam jeung alloy nu boga urutan lila-rentang di arrangements atom maranéhanana. Logam tradisional atawa alloy boga struktur kristal biasa, sedengkeun alloy amorf ngarecah struktur kristal aslina biasa na presents struktur disordered jangka panjang dina cooli gancang ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat!