LONG LINE ELEKTRONIKE
COMPANY LIMITED

Produkte

lajmi Industry

 • Development history and current situation of amorphous nanocrystalline industry market in 2021

  According to the “China Amorphous Nanocrystalline Market Forecast and Investment Strategy Report (2021 Edition)” released by Limu Information Consulting, amorphous alloy materials came into being in 1934, and the global research on amorphous alloy has made very significant progress in...
  Lexo më shumë
 • Magnetic material classification and its industrial chain status

  Magnetic materials can be divided into metallic magnetic materials and non-metallic magnetic materials according to their materials. The former, due to its high price and narrow application range, is mainly concentrated in military industry and high-end electronic products. For example, neodymium...
  Lexo më shumë
 • Aplikimi i bërthamës nanocrystalline

          Nanocrystalline, i njohur gjithashtu si Nano-amorf, është një lloj i ri i materialeve magnetike. cores nanocrystalline janë të favorizuar nga njerëzit për pėrshkueshmėrisė e tyre të lartë magnetike, raport i lartë squareness, humbje të ulët core dhe stabilitetit temperaturë të lartë. Thelbi nanocrystalline ka ma të lartë ngopjes ...
  Lexo më shumë
 • Prezantimi i materialeve amorf

  lidhjeve amorf janë të metaleve dhe lidhjeve që nuk kanë rendin me rreze të gjatë në marrëveshjet e tyre atomike. Metalike tradicional ose aliazh ka një strukturë të rregullt kristal, ndërsa aliazh amorf thyen strukturën origjinale kristal të rregullt dhe paraqet një strukturë afatgjatë çrregulluar në Cooli të shpejtë ...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat!