Лонг линија ЕЛЕКТРОНСКИ
Друштвото со ограничена одговорност

производи

вести индустрија

 • Development history and current situation of amorphous nanocrystalline industry market in 2021

  According to the “China Amorphous Nanocrystalline Market Forecast and Investment Strategy Report (2021 Edition)” released by Limu Information Consulting, amorphous alloy materials came into being in 1934, and the global research on amorphous alloy has made very significant progress in...
  Прочитај повеќе
 • Magnetic material classification and its industrial chain status

  Magnetic materials can be divided into metallic magnetic materials and non-metallic magnetic materials according to their materials. The former, due to its high price and narrow application range, is mainly concentrated in military industry and high-end electronic products. For example, neodymium...
  Прочитај повеќе
 • Примена на основни nanocrystalline

          Nanocrystalline, исто така познат како нано-аморфни, е нов тип на магнетен материјал. Nanocrystalline јадра се фаворизирани од страна на луѓе за нивната висока магнетна пропустливост, висока стапка на ортогоналност, ниска загуба основни и висока стабилност на температурата. јадрото на nanocrystalline има висока сатурација ма ...
  Прочитај повеќе
 • Воведување на аморфни материјали

  Аморфни легури на метали и легури кои немаат долг дострел цел во нивните атомски аранжмани. Традиционалните метал или легури има редовни кристална структура, додека аморфен легура крши оригиналниот редовните кристалната структура и претставува долгорочна растроено структура во брзо cooli ...
  Прочитај повеќе
WhatsApp Онлајн Chat!