LONG LINE ELEKTRONIKE
COMPANY LIMITED

Profili i kompanisë

Profili i kompanisë

Kompania lle është një furnizues i cores amorf / nano-kristaltë, cores Ni-Fe dhe cores tjera themeluar në vitin 2012 dhe gjendet në Pekin të Kinës. Ne i kushtoj vëmendje për të mbështetur konsumatorët me pronat tona të nivelit të lartë të cores. Berthama janë aplikuar gjerësisht në transformatorët e rrymës, mbështjellje asfiksim, transformatorëve të fuqisë dhe Tregtisë, të përfshirë në industri të ndryshme. 

  • We have a strong team with over 35 skillful workers and 5 specialized technicians.
  • Ne kemi ekip të shitjes në Hebei Province too.
图片 1

Lle ka avancuar dhe pajisjet automatike të prodhimit dhe instrumentet e testimit saktësi. Ka mbi 80 makina automatike dredha-dredha, 10 testimin dhe zgjidhja e pajisjeve automatike, makina automatike mbulimi, makina automatike paketimit, etj kapaciteti ynë i prodhimit është rreth 70 milion copë nano-kristaltë dhe cores amorf në vit, duke përfshirë rreth 20 milionë copë DC cores imunitet dhe 40 milion cores Veshje epoxy. Angazhimi ynë cilësisë përfshin certifikimit ISO 9001. Procesi i përgjithshëm i kontrollit të cilësisë, duke përfshirë IQC, IPQC dhe OQC garanton shumë konsistencë, saktësi dhe besueshmërinë e cores. Prodhimet tona janë gjithashtu SGS dhe RoHS përputhje.   

Ne të përfshijë klientët tanë në procesin e zhvillimit të produkteve të tyre që nga fillimi

  • ※ Ne të plotësuar nevojat e konsumatorëve tanë me zgjidhje të shtet-e-artit-personalizohet
  • ※ Zgjidhjet tona të reja të rezultojë në avantazhet konkurruese për klientët tanë
  • ※ Ne të arritur partneritete të suksesshme afatgjata me klientët tanë përmes mirëbesimit të ndërsjellë dhe siguri.


WhatsApp Online Chat!