LONG LINE ELEKTRONIKE
COMPANY LIMITED

Rreth nesh

Rreth nesh

Lle ka avancuar dhe pajisjet automatike të prodhimit dhe instrumentet e testimit saktësi. Ka mbi 80 makina automatike dredha-dredha, 10 testimin dhe zgjidhja e pajisjeve automatike, makina automatike mbulimi, makina automatike paketimit, etj kapaciteti ynë i prodhimit është rreth 70 milion copë nano-kristaltë dhe cores amorf në vit, duke përfshirë rreth 20 milionë copë DC cores imunitet dhe 40 milion cores Veshje epoxy. Angazhimi ynë cilësisë përfshin certifikimit ISO 9001. Procesi i përgjithshëm i kontrollit të cilësisë, duke përfshirë IQC, IPQC dhe OQC garanton shumë konsistencë, saktësi dhe besueshmërinë e cores. Prodhimet tona janë gjithashtu SGS dhe RoHS përputhje.

车间 照片 2

Ne të përfshijë klientët tanë në procesin e zhvillimit të produkteve të tyre që nga fillimi

  • ※ Ne të plotësuar nevojat e konsumatorëve tanë me zgjidhje të shtet-e-artit-personalizohet
  • ※ Zgjidhjet tona të reja të rezultojë në avantazhet konkurruese për klientët tanë
  • ※ Ne të arritur partneritete të suksesshme afatgjata me klientët tanë përmes mirëbesimit të ndërsjellë dhe siguri


WhatsApp Online Chat!