LONG LINE ELEKTRONIKE
COMPANY LIMITED

Ekipi ynë

Ekipi ynë

Ekipi ynë

图片 1
w
d

Ne kemi një ekip të fortë me mbi 50 punëtorë të aftë dhe 15 teknikë të specializuar.

Ne kemi ekip të shitjes në Hebei Province too.WhatsApp Online Chat!